Bemutatkozik a Harangvölgyi Institute

Bemutatkozik a Harangvölgyi Institute győri szalonja

Körülbelül 4 évvel ezelőtt történt az-az ominózus eset, amikor egy barátnőm ajánlására beléptem a budapesti Harangvölgyi klinikába. Volt balett művész révén a rengeteg külföldi vendégszerepléseim alkalmával mindig volt egy kis időm arra, hogy meglátogassak egy-egy szépségszalont, így volt összehasonlítási alapom. Amint átléptem a küszöböt éreztem, hogy valami furcsa jóleső érzés járja át a testemet és lelkemet egyaránt, pedig még csak a fogadóhelyiségben voltam.

Tudtam, hogy ragaszkodni fogok ehhez az érzéshez, de azt még csak nem is sejtettem, hogy a sérülésem miatt kettétört balett karrierem a szépségiparban fog kiteljesedni. Elvileg egy gyors érdeklődésre volt időm beugrani, de azon vettem magam észre, hogy két óra múlva jöttem ki a szalonból túl egy arckezelésen, rengeteg pozitív élménnyel. Körülbelül egy év múlva kellett szembesülnöm azzal, hogy többet nem leszek színpadon és bár 5 éves korom óta csak és kizárólag a színház és a közönség kegyeit kerestem és el sem tudtam képzeli az életemet más szakmában mégis valamiért éreztem, hogy az én jövőm összefonódik majd a Harangvölgyi névvel. Mivel a Győri Balettban is táncoltam és sok győri barátom is van, és rettenetesen szeretem ezt a várost, így arra gondoltam miért ne oszthatnám meg ezt a csodát a győriekkel. Az Annával való személyes találkozóm pedig egyenesen az egekbe repített és erőt adott ahhoz, hogy belevágjak és igen…

Legyen egy győri Harangvölgyi Intézet is! Most éppen a győri szalon irodájában vagyok… Innen írok! Nektek!

SIKERÜLT!

Nyitva vagyunk! A kozmetikusok és csak Rátok várnak! Már csak annyit kívánok mindenkinek, hogy élje át ugyanazt az élményt, amelyet nekem is sikerült Budapesten, mert akkor biztosak lehettek abban, hogy kiegyensúlyozottak, minden szempontból tökéletesek és fiatalok lesztek!

Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton

Videók és galléria